Hava Durumu

HASTANE İNŞAATI DURDU MU?

Gaziantep Şehir Hastanesi İnşaatında sular durulmuyor. Yapımına 2016 yılında başlanan Şehir Hastanesi İnşaatının yıllardır tamamlanması bekleniyor. Kendisinden sonra başlanılan tüm inşaatların tamamlandığı Gaziantep Şehir Hastanesi’nde ortaklar arasında çıkan sorunlar nedeniyle hastane inşaatında sorunlar yaşandığı, inşaatın durma noktasına geldiği ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
HASTANE İNŞAATI DURDU MU?

Yapımına 2016 yılında başlanan Şehir Hastanesi İnşaatında sular durulmuyor. Kendisinden sonra başlanan Şehir Hastanesi inşaatlarının tamamlanmasına rağmen bir türlü tamamlanamayan Gaziantep Şehir Hastanesi’nde ortaklar arasında yaşanan sorunlar nedeniyle inşaatta işlerin durma noktasına geldiği iddia edildi.

ORTAKLAR ARASINDA SORUN VAR

Söz konusu iddiaya göre, İtalya’dan Webuild SpA, Güney Kore’den Samsung C&T Corp., Türkiye’den Kayı İnşaat ve Actus Portföy Yönetimi’nin sponsorlar olarak yer aldığı Gaziantep Şehir Hastanesi projesinde ortaklar arası sorunlar yaşandığı, sorunun çözümü için danışman seçimi yapılmasının beklendiği ileri sürüldü. Danışman seçiminin ardından ise 483, 5 milyon Avro tutarındaki kredinin yeniden yapılandırılmasının gündeme geleceği ifade edildi.

KREDİ YAPILANDIRILACAK İDDİASI

İtalya’dan Webuild SpA, Güney Kore’den Samsung C&T Corp., Türkiye’den Kayı İnşaat ve Actus Portföy Yönetimi’nin sponsorlar olarak yer aldığı Gaziantep Şehir Hastanesi projesinde ortaklar arası sorunların giderilmesinin ardından borç yapılandırması gündeme gelebileceği ifade edildi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.