Hava Durumu

Gillette Mach3 ile Tıraş Keyfi

Her gün tıraş olan erkeklerin en çok dikkat ettikleri konu tıraş bıçağı seçimidir. Cilde uyumlu ve cilde zarar vermeyen tıraş bıçağı ile tıraş sonrasında cildin yanması ve tahriş olması engellenmiş olur.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2020 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2020 01:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gillette Mach3 ile Tıraş Keyfi

Her gün tıraş olan erkeklerin en çok dikkat ettikleri konu tıraş bıçağı seçimidir. Cilde uyumlu ve cilde zarar vermeyen tıraş bıçağı ile tıraş sonrasında cildin yanması ve tahriş olması engellenmiş olur. Tıraşta en çok tercih edilen ve kullanılan Gillette mach3 tıraş bıçağı erkeklerin cildini tahriş etmeden tıraş olmalarını sağlamak da ve tıraşta geçirilen süreyi de kısaltmaktadır. Gillette mach3’de bulunan mikro kanatlar cildi gererek sakalı tıraş olmaya hazırlar ve rahat bir tıraş olmayı sağlar. Kayganlaştıcı bant teknolojisinin kullanıldığı bu tıraş bıçağında kayganlaştırıcı bant ile tıraş bıçağı ciltte kolayca kaymakta cildin tahriş olmadan tıraş olması sağlanmaktadır.

Gillette Mach3 Tıraş Makinesi

Gillete Mach3’ün tıraş makinesi ergonomik gövdesi ile tıraş sırasında tam kavrama ve kolay kullanım sağlar. Kolay hareket edebilme ve oynar başlık özelliği ile tıraşta yüzün kıvrımlarında rahat hareket sağlamaktadır. Islak kullanılabilme özelliği bulunan bu tıraş makinesi sudan etkilenmemektedir. Gillete Mach3’ün tıraş makinesinin tıraş başlıkları belli periyotlarda değiştirilerek taş makinesinin uzun süre kullanımı sağlanmaktadır.

Gillette Mach3 ile Uzun Süre Dayanıklı Traş

Gillete Mach3’ün 3 bıçaklı olan baş kısmı sayesinde sakalın tekrar çıkış zamanı uzamaktadır. Daha uzun süre pürüzsüz ve sakalsız kalma zamanını uzatan Gillete Mach3 bu özelliği ile de erkeklerin ilk tercihi olmaktadır. Acı ve tahriş hissetmeden daha kısa zamanda sinek kaydı tıraş için Gillette Mach’ü kullanırken Gillete tıraş jelini de kullanmak tıraşın etkisini bir kat daha arttırmaktadır.  Bu keyifli tıraş için https://www.cosmetica.com.tr/gillette/ sayfasından ürünü inceleyebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.