Hava Durumu

Gaziantepli sporculardan 10 madalya

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Karate Spor Kulübü, Mardin’de düzenlenen Gençler Karate Okul Yarışmaları’nda takım olarak 5 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya aldı. Gaziantep sporcuları aldıkları madalyalarla ülke genelinde 10 şehrin katılım sağladığı turnuvada birincilik kürsüsüne çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantepli sporculardan 10 madalya

 

 

Büyükşehir Karate Spor Kulübü öğrencileri, 5-16 Şubat tarihleri arasında Mardin’de organize edilen Gençler Karate Okul Yarışmaları’nda sporcularıyla önemli bir başarıya imza attı. Başarılı sporcular, en iyi derecelere ulaşarak Gaziantep’i Türkiye’de ilk sıraya yerleştirdi. 10 ilin başvuru yaptığı turnuvada gruptan çıkarak ilk 4 kent arasında yer alan Gaziantep, 5’i altın toplam 14 madalya kazanmasının ardından Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

 

 

Öte yandan uluslararası arenada ve Türkiye’de önemli başarılara imza atan Büyükşehir sporcuları, Gazianteplilerin spora olan merakının her geçen gün arttığına dikkati çekerek, spora yönelik desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.