Hava Durumu

“Gaziantepli artık çaresiz değil”

İYİ Parti Gaziantep İl Yönetimi sahaya indi. Üyelik çalışmalarına hız veren İl Yönetimi, partinin Gaziantep’te daha etkin hale gelebilmesi ve iktidar olabilmesi canla başla çalışıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2021 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2021 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Gaziantepli artık çaresiz değil”

Yürütülen saha çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep’te İYİ Parti’nin yükselişini kimsenin durduramayacağını söyledi.

Pandemi dönemi nedeniyle saha çalışmalarına ara veren İYİ Parti’de, çalışmalar yeniden başladı. Kentin 4 bir yanında üye çalışmalarını sürdüren İl Teşkilatı, bir taraftan da vatandaşların nabzını yokluyor. Gaziantep’te birinci parti yapma ve iktidar olma hedefiyle çalışmalarına sürdüren İl Teşkilatı vatandaşın sorunlarına da kulak veriyor.

“HODRİ MEYDAN”

Saha çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Geceyi gündüz eyledik; iktidar olana kadar durmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ilk kadın Cumhurbaşkanı yapana kadar girilmedik ev, işyeri, çalınmadık kapı, ayak basılmadık yer kalmayacak. Gaziantepli artık çaresiz değil İYİ Parti var.”

“MİLLET İTTİFAKI İLK SEÇİMDE 14 VEKİLİ ALACAK”

Gaziantep’te başarılı olacaklarını söyleyen Hocaoğlu, “Millet İttifakı ilk seçimde 9 ilçe belediyesini, Büyükşehir belediye başkanlığını ve 14 milletvekilliğini alacaktır” diye konuştu.

E.YILDIRIM

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.