Hava Durumu

Gaziantep’in güvenliği masaya yatırıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Valiliğinde düzenlenen Güvenlik Toplantısına katılmak üzere Gaziantep’e geldi. Bakan Soylu’yu Havalimanında Gaziantep Valisi Davut Gül ve İl Protokol üyeleri karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2020 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2020 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep’in güvenliği masaya yatırıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Gaziantep Valiliğinde düzenlenen Güvenlik Toplantısına katılmak üzere kente geldi.  Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından karşılanan Bakan Soylu, girişte bulunan şeref defterini imzaladı. Daha sonra toplantının yapılacağı salona geçen Bakan Soylu, Vali Gül, kentteki güvenlik güçlerinin sorumlu müdür, komutan ve temsilcileri ile bir araya geldi.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Toplantıya Bakan Soylu ve Vali Gül'ün yanı sıra İçişleri Bakan yardımcıları Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da katıldı.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÜNDEME ALINDI

Toplantıda özellikle Suriye sınırının her iki tarafındaki ve kentteki güvenlik tedbirleri, yürütülen terör, uyuşturucu gibi suçlarla mücadele ve önümüzdeki yıla ilişkin yapılması gerekenler gibi konuların görüşülerek, gerekli planlamaların yapıldığı öğrenildi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.