Hava Durumu

“Gaziantep’e DEVA olmaya geliyoruz”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla 31 Ekim Cumartesi Günü yapılacak olan İl Kongresi öncesi çalışmalar devam ediyor. İl Kongresi öncesi DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Gaziantep 1’ci Olağan Kongresi için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Çiftçimize, sanayicimize, işçimize, esnafımıza, Gaziantep’e DEVA olmaya geliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Gaziantep’e DEVA olmaya geliyoruz”

Üç ilçe kongresinin tamamlandığı DEVA Partisi Gaziantep’te İl Kongresinin yapılması için karar alınmış, kongrenin 31 Ekim tarihinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla yapılacağı duyurulmuştu. Aradan geçen süreçte DEVA Partisi Gaziantep İl Teşkilatında kongre heyecanı sürüyor.

“GAZİANTEP’İN ÇIKARLARI İÇİN YOLA ÇIKTIK”

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığından kongreye ilişkin yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Gaziantep 1’ci Olağan Kongresi için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Çiftçimize, sanayicimize, işçimize, esnafımıza, Gaziantep’e DEVA olmaya geliyoruz. Büyük bir heyecanla, büyük bir umutla kongremize hazırlanıyoruz. Her üyemiz her delegemiz kişisel çıkarlarından bağımsız Gaziantep’in çıkarları, memleketimizin dertleriyle dertlendiği için bu kutlu yolculuğa çıkıyor” ifadelerine yer verildi.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.