Hava Durumu

Gazeteci Aykut Tuzcu’yu kaybettik

Gaziantep'in en eski gazetesi Sabah’ın sahibi olan Aykut Tuzcu, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu. Tuzcu 11 Kasım Pazartesi(bugün) öğle namazını müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2019 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2019 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gazeteci Aykut Tuzcu’yu kaybettik

Gaziantep'in en eski gazetesi Sabah’ın sahibi olan Aykut Tuzcu, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu. Tuzcu  11 Kasım Pazartesi(bugün) öğle namazını müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.

Evi gazetenin ofisinin bulunduğu binasında yer alan Aykut Tuzcu, bugün sabah saatlerinde yatağında ölmüş olarak bulundu. Tuzcu’nun evine gelen ambulans ve sağlık ekibi, ölümün kalp krizi nedeniyle gerçekleştiğini belirtti.

En son Cumartesi günü bir toplantıya katılmış

Her hangi bir rahatsızlığı bulunmayan Tuzcu, dün akşam saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir toplantıya katılmış, daha sonra evinde istirahate çekilmişti.

Tuzcu’nun ani ölümü sevenlerini üzerken, bu ölüm basın camiasında da önemli bir kayıp olarak nitelendirildi. Tuzcu’nun cenaze töreninin, yurtdışında bulunan ailesinin gelmesinin ardından 11 Kasım Pazartesi(bugün) öğle namazında yapılacağı duyuruldu. Tuzcu, Bahattin Nakıpoğlu caminde kılınan öğlen namazının ardından asri mezarlıkta aile mezarlığında defin edilecek.

Değerli meslektaşımız Aykut Tuzcu’ya Allah’tan rahmet dilerken, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.