Hava Durumu

GAÜN Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde Anlamlı Proje

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde, Gaziantep’teki Rotary Kulüplerinin ortak girişimiyle anlamlı bir projeye imza atıldı. Proje kapsamında merkezin Mutfak Atölyesi’nin tefrişatı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2020 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2020 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
GAÜN Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde Anlamlı Proje

Gaziantep’te oldukça önemli bir misyon üstlenen Gaziantep Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin, ağır ruhsal problem yaşayan hastalara, psiko-sosyal destek hizmeti veren ve sonrasında hastaların takip ve tedavilerinin evde sağlık uygulamasıyla entegre bir şekilde yürüttüğünü belirten Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Gülçin Elboğa, bu proje ile merkezin hizmetleri arasında yer alan mutfak terapisi sürecine de katkı sağlandığına dikkat çekti. Gaziantep’teki Yesemek, Zeugma, Alleben, Kavaklık, İpekyolu ve Gaziantep Rotary Klübü’nün katılımıyla gerçekleştirilen proje kapsamında gerçekleştirilen mutfak atölyesinin açılışına Rotary 2430 Bölge Federasyonu Başkanı Serhan Antalyalı, Gaziantep’teki kulüp başkanları ve merkez çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Serhan Antalyalı ise, bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen, Merkez Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Gülçin Elboğa, Dr. Muhammet Sancaktar, tüm merkez çalışanları ve Rotary Kulüplerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.