Hava Durumu

Gastronomi Turizmine Büyük Katkı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) birçok alanda olduğu gibi hayata geçirdiği yeni projelerle şehrin geleceğine ışık tutuyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gastronomi Turizmine Büyük Katkı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) birçok alanda olduğu gibi hayata geçirdiği yeni projelerle şehrin geleceğine ışık tutuyor.

Geçtiğimiz günlerde “Dış Ticaret İstihbarat Birimi”nin lansman toplantısını gerçekleştiren GTO, Gaziantep’in gastronomi turizmine ivme kazandıracak, “Gaziantep’te Gastronomi Turizminin Kalitesinin Arttırılması Projesi”ni tanıttı.

Gaziantep tüm dünyada Anadolu’yu en iyi temsil eden şehir…

Hayata geçirilen bu proje ve kurulacak akademinin Gaziantep için çok önemli olduğunu belirten Mutfak Dostları Derneği Başkan Yardımcısı Osman Serim de önümüzdeki yıllarda Gaziantep’in gastronomi turizmi açısından büyük bir kazanımı olacağını söyleyerek, “Her ne kadar sınırlarınızda kaos ortamı hakim olsa da Gaziantep tüm dünyada Anadolu’yu en iyi temsil eden şehir konumunda. Belki bir senede değil ama birkaç sene içinde müthiş bir destinasyon haline gelecek bu şehir. Bu sebeple de buna hazır olmak gerekiyor. Bu proje de özelliği ve tarzı açısından Türkiye'de bir ilk. Sistematik bir şekilde hizmet kalitesini artıracak, eğitimler verecek, yenilikçilik seviyesini artıracak olan akademi ve faaliyetler eminim ki Gaziantep’e çok şey katacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yaptığı her işte model şehir

Mutfak Dostları Derneği Başkanı Zeynep Kakınç da GTO ile böyle bir projede çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını, yapılan araştırmalarda gastronomi alanında önem bakımından eğitim ve yenilikçiliğin ilk sıralarda çıktığını dile getirdi. Gaziantep’in yaptığı her işte tüm Türkiye’ye model olduğunu vurgulayan Kakınç, bu projenin de yeni bir örnek, yeni bir model olacağını ekledi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.