Hava Durumu

GAPSHOES Fuarı ertelendi…

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, 09-12 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklanan GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı, 26 Ocak tarihine ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
GAPSHOES Fuarı ertelendi…

Terlik ve Erkek ayakkabı üretiminde önemli güce sahip olan Gaziantep’te yaz ve kış sezonları için gerçekleştirilen fuarın açılış töreni Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) 9 Aralık Çarşamba günü yapılması bekleniyordu. Yurt dışından, Suriye, Irak ve İran gibi ülkelerinden firmaların katılacağı fuara yurt içinden başta Gaziantep olmak üzere, Adana, Bursa, Hatay, İstanbul, İzmir,  Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Samsun ve Şanlıurfa’dan 250 firma, 750 markanın katılacaktı.

YENİ TEDBİRLER AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısının ardından Koronavirüs Salgınına karşı alınan yeni tedbirlerin açıklanması ile GAPSHOES Fuarı’nın akıbetine ilişkin kafalarda soru işaretleri oluştu. Fuarın yasaklar nedeniyle yapılıp yapılmayacağı tartışılırken, Gaziantep Sanayi Odası’ndan beklenen açıklama geldi.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLDİ

Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığımız tarafından açıklanan 30.11.2020 tarihli son genelgeye istinaden ve sektör temsilcilerinden gelen talepler doğrultusunda GAPSHOES 31. Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Fuarı 26-29 Ocak 2021 tarihine ertelenmiştir” ifadeleri yer aldı.

26 OCAK 2021 TARİHİNDE YAPILACAK

Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, “Cumhurbaşkanımızın dün açıkladığı genelge ve paydaşlarımız, sektör temsilcilerimizle gerçekleştirdiğimiz yakın görüşmeler neticesinde, 9-12 Aralık tarihlerinde Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenleyeceğimiz GAPSHOES fuarımızın,  yüksek standartlarda gerçekleştirilmesinin bu şartlarda mümkün olamayacağı görüşüne vardık. Mevcut seyahat kısıtlamalarının da bir sonucu olarak GAPSHOES fuarımızı, 26-29 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenleyeceğiz” diye konuştu.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.