Hava Durumu

Galibiyete hasretiz…

Süper Ligin 4.haftasında kendi sahasında Trabzonspor’u konuk eden Gaziantep FK, mağlubiyetten son anda kurtuldu. Karşılaşma Trabzonspor’un 1-0’lık  üstünlüğü ile devam ederken, Gaziantep FK Maxim’in 90.dakikada penaltıdan attığı gol ile beraberliğe razı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2020 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2020 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Galibiyete hasretiz…

Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan ve gergin geçen maç karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 3'e çıkarırken, Trabzonspor ise puanını 5'e yükseltti.

BERABERLİĞE RAZI OLDUK

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken Trabzonspor, 63.dakikada Campi’nin kafa gölüyle 1-0 öne geçti. Zorlu mücadelenin son dakikalarında ise penaltı kazanan Gaziantep FK, Maxim’in golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Mağlubiyet havasının yaşandığı takımda, Maxim’in golüyle beraberliğe razı olundu.

4 HAFTADA 3 PUAN…

Karşılaşma sonrası Gaziantep FK’da takımın bir türlü galibiyete ulaşamaması tartışma konusu oldu. Ligin 4.hafasında 1 yenilgi 3 beraberlik alan takım kazandığı 3 puan ile ligde geri sıralarda yer alıyor. Takımın galibiyete ulaşamaması halinde ilerleyen haftalarda zor günlerin takımı beklediği tahmin ediliyor.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.