Hava Durumu

GAGİAD’da Koçer Dönemi

Gaziantep Genç İş Adamları Derneği (GAGİAD) 14. Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına Cihan Koçer seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2020 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2020 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
GAGİAD’da Koçer Dönemi

Gaziantep’in önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin (GAGİAD) iki yılda bir gerçekleşen ve bu yıl 14.sü düzenlenen Genel Kurulu, dernek merkezinde gerçekleşti.

Geçmiş Dönem GAGİAD Başkanları, dernek üyeleri ve eşlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.  Toplantının açılış konuşmalarını GAGİAD 3.DönemYönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu yaparak divan teşekkülü için verilen önergeyi okudu.

Faaliyet ve mali tabloların sunumlarından sonra yeni dönem için yapılan oylamada yönetim kurulu asil ve yedek üyeleriyle birlikte, denetleme kurulu için asil ve yedek üyeliklerin seçimi gerçekleştirildi. GAGİAD 14.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer olurken, Kadınlar Kurulu Başkanlığına ise Selin Akcan seçildi.

Genel Kurulda yaptığı konuşmasına İdlib’te canlarını feda eden şehitlerimizin isimlerini okuyarak başlayan 12. ve 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel; “ 12. ve 13. Dönemde büyük bir gurur ve onurla yürüttüğüm GAGİAD’ımızın başkanlık görevinin sonuna gelmiş bulunuyorum.  Her türlü zorluğu birlikte göğüslediğimiz, mutluluğu müştereken paylaştığımız bu dernek kıymetini bilen herkese olduğu gibi bana da tarifi imkânsız duygusal tatminler yaşattı. Yeni dostluklara vesile olurken hem benim hem de ailemin hayatında büyük bir yer kapladı. Derneğimiz geçmişinden aldığı güç ile sağlam temeller üzerinde yükselmeye, bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da geleceğe doğru emin adımlarla ilerlerken hem üyelerine, hem de şehrine önemli hizmetler vermeye devam edecektir. Sözlerime son verirken geçen 4 yıl boyunca bana yol arkadaşlığı yapan tüm Geçmiş Dönem Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadınlar Kurulu Üyelerimize, Komisyon Başkanlarımıza, kıymetli üyelerimize ve üye eşlerimize, tüm dernek personelimize teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ise; “Sözlerime başlamadan önce Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, geçtiğimiz gün İdlib’te hain bir saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimizi ve tüm şehitlerimizi, Antep’i Gaziantep yapan bütün atalarımızı ve ebediyete intikal eden dernek üyelerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. GAGİAD, 1993 yılından bu yana, ortaya konan anayasa çerçevesinde vatana, millete ve şehrine sahip çıkan, ekonomik sosyal ve kültürel alanlarda şehrin ve ülkenin gelişimine ışık tutan, dayanışma ruhunu geliştiren, içimizde her daim bulunan Gaziantep tutkusunu perçinleyen bir anlayışa model olmuştur ve bu model ortaya bir okul çıkarmıştır. Bu okulun adı, GAGİAD okuludur. Bu okul Gaziantep’in mekanizmalarında etkin rol oynayan, şehrin birçok önemli konumlarını temsil eden mezunlar vermiştir.  Bu kapsamda ben ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarım sorumluluğumuzun ve bu derneğin önemini çok iyi bilmekteyiz. Gayemiz bundan sonra da bu değerleri taşıyacak mezunlar vermek ve ilk gün ki inanç ve değerlerle hareket ederek devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak olacaktır. Bu sene kuruluşumuzun 27. yılını kutluyoruz. Bu 27 sene içerisinde derneğimizi Atatürk ilkelerinin ışığı altında temsil eden ve bugünlere getiren eski başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadınlar kurulu başkanlarımıza ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum. Gün, memleketimize ve devletimize sahip çıkma günüdür. Gün, bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya gösterme günüdür. 14.Genel Kurulumuzun hepimize hayırlı olmasını diliyor, nice 27 senelere diyorum” dedi.

Genel Kurul sırasında teşekkül edilen Başkanlığı Mustafa Topçuoğlu, Üyeliklerini ise Erhan Özmen ve Yaşar Erturhan’ın yaptığı divan, başarı ile geçen genel kurul sonrasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

YENİ YÖNETİM ŞÖYLE:

GAGİAD 14. Dönem Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu: Cihan KOÇER,  Mehmet AKCAN, Tuncay ÖZMERMER, Yiğitcan KONUKOĞLU, Tuğçe TOPÇUOĞLU, Metin TEPE, Emrah ÇETİNDAĞ, Halit GÜLEÇ ve Peykan SAMLI.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.