Hava Durumu

GAGİAD, 20 bin maske bağışında bulundu

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD), 5.Zırhlı Tugay Komutanlığına askeri ve idari personelin Korona virüsünden korunması adına 20.000 adet maske bağışında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2020 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2020 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
GAGİAD, 20 bin maske bağışında bulundu

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD),COVID -19 küresel salgını ile mücadele etmeye yardımcı olmak adına Gaziantep 5.Zırhlı Tugay Komutanlığına 20.000 adet maske bağışladı.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi alan bu salgını ile mücadele sürecinde ellerinden gelen yardımı ve desteği sağlayacaklarını ifade eden GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer; “Covid-19 küresel salgını ile sosyal, ekonomik ve kamu sağlığı sorunlarını tehdit edecek unsurlara karşı önlem alma yönünde gerekli olan yardımları GAGİAD olarak elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada imkânlarımız dâhilinde ülkemize ve şehrimize destek olmaktan mutluluk duyacağız. Herkes elinden geleni yaparsa birlik ve beraberlikle bu pandeminin yarattığı zorlu sürecin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Bizler yüce Türk milletinin, güçlü ordusunun kahramanca görevlerini yerine getirebilmesi amacı ile askerlerimizin her zaman ve her koşulda yanındayız. Bu vesileyle vatanımızda ve sınır ötesinde görevlerini layıkıyla icra eden kahraman askerlerimizi saygıyla anıyor, şehit olan tüm askerlerimizin aziz hatıralarını rahmet ve şükranla yâd ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.