Hava Durumu

Final karşılaşması Gaziantep’te yapılacak

Basketbol Süper Ligi şampiyonu Anadolu Efes’le Erkekler Türkiye Kupasını kazanan Fenerbahçe Beko arasında yapılacak olan 35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının tarihi ve yeri netleşti. 26 Eylül tarihinde Gaziantep’te yapılacak olan karşılaşmanın müjdesini Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2019 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2019 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Final karşılaşması Gaziantep’te yapılacak

Gastroantep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali Tanıtım Toplantısı’nda bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşmasının Gaziantep’te oynanacağını söyledi. Şahin, “Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ile telefon görüşmesi yaptık. Türkoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşmasının 26 Eylül tarihinde Gaziantep’te yapılacağını söyledi” açıklamalarında bulundu.

KUPA GAZİANTEP’E GELECEK

Basketbol Süper Ligi şampiyonuyla Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı Gaziantep’te 26 Eylül tarihinde oynanacak. Cumhurbaşkanlığı Kupası için Basketbol Süper Ligi şampiyonu Anadolu Efes’le Erkekler Türkiye Kupasını kazanan Fenerbahçe Beko mücadele edecek.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.