Hava Durumu

Erkek Salon Hokeyi Milli Takımı Avrupa Şampiyonasına iyi başladı

Erkekler Salon Hokeyi A Milli Takımı Avrupa Şampiyonası’nın açılış maçında güçlü rakibi Danimarka’yı 7-3 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Erkek Salon Hokeyi Milli Takımı Avrupa Şampiyonasına iyi başladı


17-19 Ocak 2020 tarihleri arasında İsviçre’nin Luzern kentinde oynanacak Erkekler Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası Championship 2’de Ay Yıldızlılar baştan sona baskılı oynadığı maçı 7-3 kazanmasını bildi. Avrupa Şampiyonasını İsviçre’de takip eden Türkiye Hokey Federasyonu Sadık Karakan yaptığı açıklamada ‘’ Şampiyonanın açılış maçında Danimarka gibi güçlü bir takımı 7-3 mağlup etmek bizleri sevince boğdu. Teknik ekibimizi ve tüm milli sporcularımızı yürekten kutluyorum. İnanıyorum ki şampiyona sonunda ülkemizi gururlandıracak bir sonuç elde edeceğiz’’ dedi.


Ay Yıldızlılara galibiyeti getiren goller: Ahmet Çeker, Onur Açıkgöz (2), Celal Aydın, Furkan Ataş ve Müslüm Elagöz’den geldi. 2 grupta toplam 8 ülkenin bulunduğu şampiyonada Belarus, Danimarka ve Portekiz ile B grubunda bulunan ay yıldızlılar grubunda ilk iki sırayı elde etmesi halinde A grubunda bulunan Hırvatistan, İtalya, Slovakya ve İsviçre ile grup sıralamasına göre maç yapacak.


Erkekler Salon Hokeyi Milli Takımının Avrupa Şampiyonasındaki maç programı: 17 Ocak Cuma - 18:00 - Türkiye v Belarus, 18 Ocak Cumartesi - 12:15 - Türkiye v Portekiz.


Milliler, diğer maçlarını grup sıralamasına göre yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.