Hava Durumu

Erdem Koleji’nden karatede 2 şampiyonluk

Mardin’de düzenlenen Kızlar Karate Müsabakalarında Erdem Koleji, kata ve kumitede 2 şampiyonluk elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Erdem Koleji’nden karatede 2 şampiyonluk

 

Mardin’de düzenlenen Kızlar Karate Müsabakalarında Erdem Koleji, kata ve kumitede 2 şampiyonluk elde etti.

Mardin’de gerçekleşen ve heyecanın üst seviyede olduğu mücadelelere birçok sporcu katıldı. Farklı dallarda katılan sporcuların tek amacı madalya kazanabilmekti. Adrenalinin son seviyede olduğu müsabakalarda Erdem Koleji 9. sınıf öğrencisi Reyyan Dağlar, kata ve kumite kategorilerinde 2 altın madalya kazanarak bölge şampiyonu oldu. Dağlar, elde ettiği bu başarı ile Balıkesir’de düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Hedefinin Türkiye şampiyonluğunu kazanmak olduğunu dile getiren Reyyan Dağlar, “Balıkesir’de gerçekleşecek Türkiye şampiyonasında şampiyon olup okulumu ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Çalışmalarımda bana yardımcı olan ve bu başarımda pay sahibi olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Erdem Koleji’nin eğitim, öğretim, bilim ve kültürde olduğu gibi sporda da hep zirveyi hedefleyen bir kurum olduğunu belirten Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, 2 şampiyonluk kazanan Reyyan Dağlar’ı tebrik ederek kendisi ile gurur duyduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.