Hava Durumu

Emniyet personeline konut müjdesi

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilecek Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi’nin değerlendirme toplantısı yapıldı. Hayata geçirilecek olan proje ile emniyet çalışanları, kira öder gibi ev sahibi olacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2020 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2020 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Emniyet personeline konut müjdesi

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda  (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilecek Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi’nin değerlendirme toplantısı yapıldı.  Hayata geçirilecek olan proje ile emniyet çalışanları, kira öder gibi ev sahibi olacak.

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilecek "Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi" kapsamında, Gaziantep'in güneyinde 35 bin konutluk Geneyik bölgesinde ilk etapta 2 bin konut yapılacağı duyurulmuştu.

GAZİANTEP VALİLİĞİNDE TOPLANTI YAPILDI

Aradan geçen 1,5 yıllık sürecin ardından, Gaziantep’te emniyet mensupları için inşa edilecek olan Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi kapsamında toplantı yapıldı. İçişleri Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Gaziantep’te görev yapan polisler için ucuz konut projesi hazırlanıyor. Vali Davut Gül başkanlığında düzenlenen “Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi" değerlendirme toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve TOKİ yetkilileri katıldı. Toplantıda emniyet güçleri için inşa edilecek olan konut projesi ele alındı.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.