Hava Durumu

Düzbağ için geri sayım…

Projenin tamamlanmasının ardından Düzbağ suyunun kent şebekesine verilmesi ile ilgili GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından son hazırlıklar yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Düzbağ için geri sayım…

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Düzbağ Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Sönmezler, Düzbağ suyunun kent şebekesine verilmesi için toplantı yapılacaklarını, toplantı sonunda bir tarih belirleneceği ve kesinti süresinin kısaltılması ile ilgili çalışmalar yapılacağını açıkladı.

Gaziantep’te yaşanan su sorununa çözüm için geliştirilen Düzbağ Projesi, geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Projenin tamamlanmasının ardından Düzbağ suyunun kent şebekesine verilmesi ile ilgili GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından son hazırlıklar yapılıyor. Düzbağ suyunun kente verilmesi ile ilgili bir toplantı yapacaklarını belirten GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, toplantıda alınacak kararlar ve sonrasında yapılacak çalışmaların tamamlanması ile birlikte Düzbağ suyunun kente verileceği tarihin netleşeceğini belirtti.

TARİH NETLEŞECEK

Düzbağ Projesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sönmezler, “Bugün yapacağımız toplantı sonunda Düzbağ Projesi ile ilgili bazı konular kesinleşecek. Düzbağ suyunun kente verilmesi ile ilgili bu hafta sonunda ya da önümüzdeki hafta başında bir tarih vereceğiz. Tarihin netleşmesinin ardından hazırlıkları tamamlayarak, Düzbağ suyunu kent vereceğiz. Suyun kente verilmesi sırasında yapılacak su kesintisinin 24 ila 36 saat arasında olması olacağını tahmin ediyoruz, yapacağımız toplantıda bu sürenin kısaltılması ile ilgili konuları ele alacağız. Düzbağ suyunun kent verilmesi ile ilgili çalışmalarımız tamamlanmak üzere” diye konuştu.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.