Hava Durumu

Duraklar dezenfekte edildi

Şahinbey Belediyesi dezenfeksiyon ekibi, ilçede bulunan taksi duraklarına ve taksilere dezenfekte çalışmaları yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2020 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 07:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Duraklar dezenfekte edildi

Şahinbey Belediyesi dezenfeksiyon ekibi, ilçede bulunan taksi duraklarına ve taksilere dezenfekte çalışmaları yaptı.

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçesinde bulunan tüm taksiler ve taksi duraklarını, korona virüse karşı tedbir amaçlı dezenfekte etti. Özel kıyafetli belediye ekipleri, taksilerin koltuklarını, direksiyonlarını, bagajlarını, kapı içlerini ve tavanlarını özel ilaçlarla dezenfekte etti. Taksi duraklarının içerisinde ve bahçesinde de dezenfeksiyon işlemleri uygulandı.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Taksilerin vatandaşlar tarafından sık kullanılan araçlar olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak korona virüsü ile mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için ilçemizdeki her noktayı dezenfekte ediyoruz. Korona virüsü nedeniyle vatandaşlarımız toplu taşıma araçları yerine taksileri tercih etmeye başladı. Şahinbey belediyesi olarak taksi duraklarımızı ve taksilerimizi dezenfekte ettik. Vatandaşlarımızın virüse karşı önlem noktasında daha hassas olmasını istiyoruz” dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLUNA TEŞEKKÜR EDERİZ

Araçları ve durakları dezenfekte edilen taksiciler duraktaki tüm taksilerin dezenfekte edildiğini belirterek; duyarlılığı için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler. Dezenfekte çalışmalarına kendilerinin de katkı yapacağını ifade eden taksiciler, "Yolcunun ve şoför arkadaşlarımızın fazla temas ettiği yerleri özellikle dezenfekte ediyoruz. Sağlık Bakanlığı'nın tavsiyeleri doğrultusunda periyodik olarak dezenfekte yaptıracağız" dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.