Hava Durumu

Düğün Salonlarına kapatma cezası geliyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Pandemi Kurulu’nda yeni alınan karar ile düğün salonlarının mercek altına alındığını belirtti. Vali Gül, “Düğünlere ilgili kapalı alanlarda kamera kayıtlarını her gün toplayacağız. Kurallara uymayanlar varsa 15 gün süreyle düğün salonunu kapatacağız. Kurallara uymayanlara böyle bir yaptırım uygulayacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Düğün Salonlarına kapatma cezası geliyor!

Basın mensupları ile bir araya gelen Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Pandemi Kurulu’nda Düğünlere yönelik önlemlerin görüşüldüğünü söyledi.  Vali Gül, “Son günlerde gündemimiz; düğünler.  Düğünlerde kurallara uymadığımız müddetçe, doğacak çocuklar belki de ailesinden bir bireyi kaybedecek. Bu sebeple düğünleri 1-2 saat içerisinde bitirelim.”

“15 GÜN SÜREYLE KAPATILACAKLAR”

Düğün Salonlarına kapatma cezası uygulanacağını kaydeden Vali Gül, “Düğünlere ilgili kapalı alanlarda kamera kayıtlarını her gün toplayacağız. Kurallara uymayanlar varsa 15 gün süreyle düğün salonunu kapatacağız. Kurallara uymayanlara böyle bir yaptırım uygulayacağız. Sosyal mesafe ihlaline ve kalabalığa girmek doğru değil.”

“TEDBİR ALMAMIZ GEREKİYOR”

Sözlerini sürdüren Vali Gül, “Düğün, kına, çeyiz yapalım derseniz herkese yazık etmiş olursunuz. Herkes kendi başına gelene kadar bir başkasının hasta olacağını düşünüyor. Koruyucu ve önleyici tedbir almamız gerekiyor. Herkesin başına polis, bekçi, kamu çalışanı koyamayız. Çalışan sayısı belli, bu personelin pek çok görevi var” diye konuştu.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.