Hava Durumu

“Doğruları söylemeye devam edeceğiz”

Gaziantep’te Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen 300 fabrikanın açılışı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, “Birilerinin saldırılarına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi olarak siz değerli Gazianteplilere doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bizler sadece organize sanayi bölgesinin değil bütün Gaziantep’in Milletvekiliyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Doğruları söylemeye devam edeceğiz”

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Gaziantep’te açılışı gerçekleştirilen 300 fabrikaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmazkaya, “Birkaç gündür kamuoyunda da sıklıkla yer alan 300 yeni fabrika konusuyla ilgili yaptığımız açıklamalar birçok kesimi rahatsız etmiştir. Bu bağlamda özellikle şunları ifade etmeliyim ki; Gaziantep’e yapılacak her türlü yatırımı destekleyen Cumhuriyet Halk Partisi; işçinin, emekçinin yanında olduğu gibi üretim yapan sanayicimizin, tüccarımızın, iş insanımızın ve esnafımızın da yanındadır. Sanayicinin yanında olmak demek işçinin ve emekçinin yanında olmak demektir.”

“GAZİANTEP’İN VEKİLLERİYİZ”

Sözlerini sürdüren Yılmazkaya, “Gaziantep’e ve ülkemize katkı sağlayan herkesin yanındayız fakat; halkı yanıltarak, olmayan bir şeyi varmış gibi gösterenlerin karşısında olduğumuzu da bir kez daha belirtmek isterim. Ülke ve Gaziantep gerçeklerini bilen sanayicilerimizin kendi aralarında, 300 yeni fabrikanın bu ekonomik koşullarda açılışının imkansız olduğunu, sergilenen bu tablonun doğru olmadığını ifade etmeleri hiçte şaşırtıcı değildir. Birilerinin saldırılarına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi olarak siz değerli Gazianteplilere doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bizler sadece organize sanayi bölgesinin değil bütün Gaziantep’in Milletvekiliyiz.”

“GAZİANTEP HALKININ SAĞDUYUSUNA İNANIYORUM”

“Keşke bizlere “sanayicilerimizin başarısını gölgeliyorlar” diyenler, “sanayicimizin yanındayız” diyenler, sabahın 4’dünde operasyonlarla gözaltına alınan, 30’a yakın iş insanımızın ve sanayicimizin hangi gerekçelerle Ankara’ya götürüldüğünü de sorabilselerdi. Bizim gibi doğruları konuşabilseydiler ve yanlarında durabilselerdi. Onlar korkabilir, onlar doğruları söylemekten çekinebilir. Ama biz Cumhuriyet Halk Partililer gerçekleri konuşmaktan korkmuyoruz ve çekinmiyoruz. Bu konuyu artık son olarak, ülke ekonomisini ve piyasa gerçeklerini çok iyi bilen değerli sanayici ve iş insanlarının vicdanına ve taktirine bırakıyorum. Gaziantep halkının ve sanayicinin sağduyusuna inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima doğruların ve sizlerin yanınızdayız” diye konuştu.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.