Hava Durumu

DEVA, teşkilatlanıyor…

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya, partisinin çalışmalarına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. DEVA Partisi Gaziantep İlçe Teşkilatlarının 45 günlük bir takvim içerisinde tamamlanacağını, teşkilatlanma çalışmalarının ardından ise İl ve İlçe Kongrelerine başlayacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2020 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2020 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
DEVA, teşkilatlanıyor…

Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi’nde kongreler süreci başladı. Gaziantep’te teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiği DEVA Partisi’nde İlçe Teşkilatlarının oluşturulması için çalışmalar hızlandı. Gazetemize partisinin teşkilatlanma çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya, 45 günlük bir takvim süresi içinde kalan altı ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi.

“İLÇELER NETLEŞECEK”

Açıklamalarda bulunan Kaya, “Gaziantep’te İl ve İlçe Kongrelerimiz ile ilgili takvimiz henüz netleşmedi. İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayarak en kısa süre içerisinde İlçe Kongrelerimize başlamayı planlıyoruz. Şu ana kadar üç ilçemizi açıkladık, kalan altı ilçemiz ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 45 günlük bir takvim içerisinde netleştirmeyi planlıyoruz.”

“PARTİMİZE YOĞUN BİR İLGİ VAR”

DEVA Partisine Gaziantep’ten yoğun ilgi olduğunu kaydeden Kaya, “Partimize fevkalade bir talep var, insanlar partimize yoğun bir ilgi gösteriyor. Çalışmalarda bu denli yoğun olmamızın nedenlerinden bir tanesi de partimize olan yoğun ilgiden kaynaklanıyor. Hem bu ilgiye cevap vermek hem de mümkünse herkes ile görüşebilmek için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Olağanüstü bir ilgi ile karşı karşıyayız” diye konuştu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.