Hava Durumu

DEVA Partisi’nde kongre heyecanı!

Eski Bakan Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi’nde 1.Olağan Kongre Süreci devam ediyor. Gaziantep Teşkilatında 3 ilçe kongresinin tamamlanmasının ardından bugün İl Kongresi yapılacak. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla yapılacak olan İl Kongresinde, Kurucu İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya’nın tek liste ile seçime gireceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2020 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
DEVA Partisi’nde kongre heyecanı!

DEVA Partisi Gaziantep İl Teşkilatında heyecan dorukta. 1.Olağan Kongre Süreci kapsamında bugün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla İl Kongresi gerçekleştirilecek. Temur Otel’de saat 14.00’te yapılacak gerçekleştirilecek olan İl Kongresi’nde Kurucu İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya’nın tek liste ile seçime gireceği öğrenildi.

BABACAN’IN PROGRAMI YOĞUN

DEVA Partisi Gaziantep İl Kongresi’ne katılacak olan Ali Babacan, kentte bir dizi temaslarda bulunacak. Babacan, ilk olarak sabah saatlerinde Gaziantep Ticaret Odası’nı ziyaret edecek. Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım ve meclis üyeleri ile bir araya gelecek olan Babacan, ekonomi politikalarını anlatacak. Saat 14.00’te yapılacak olan kongreye katılacak olan Babacan, Gaziler Caddesi esnafını dinleyecek. Akşam saatlerinde ise Babacan, İnşaat Mühendisleri Odası’nda 21 Akademik Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelecek.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.