Hava Durumu

DEVA Partisi’nde İl Başkanı netleşiyor!

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı ve kurucu heyeti Ankara’ya davet edildiği öğrenildi. Davet edilen heyette yer alan ve İl Başkanı olacağı konuşulan Avukat Ertuğrul Kaya’nın 18 Temmuz’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşme yapılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
DEVA Partisi’nde İl Başkanı netleşiyor!

Ali Babacan tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gaziantep’te çalışmalarını sürdürüyor.  Geçtiğimiz ay Gaziantep’e gelen DEVA Partisi Kurmayları, İl Başkan adayları ile görüşmelerde bulunmuştu. Gaziantep İl Başkanlığı için Necati Bilici, Şerif Başkülekçi ve Ertuğrul Kaya’nın isimleri konuşulurken; Gaziantep’ten 10 kişilik heyetin Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi.

KAYA-BABACAN İLE GÖRÜŞECEK

Edinilen Bilgilere göre, Gaziantep’ten Ankara’ya 10 isim çağrıldı. Çağrılan isimler arasından İl Başkan adayları arasından yalnızca Eğtuğrul Kaya’nın bulunduğu öğrenildi. Ankara’ya davet edilen Kaya, 18 Temmuz’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Yapılacak görüşmelerin ardından DEVA Partisi Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve İl Yönetiminin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.