Hava Durumu

DEVA Partisi’nde 3 ilçe tamam

Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi Gaziantep’te, geçtiğimiz hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Yavuzeli, Araban ve Nurdağı ilçe kongreleri ile DEVA Partisi’nde ilk kongreler tamamlanmış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2020 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
DEVA Partisi’nde 3 ilçe tamam

DEVA Partisi’nde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasının ardından kongre süreci başladı. İl Başkanı Ertuğrul Kaya yönetiminde kentte faaliyetlerini gösteren partide, ilçe başkanları belirlendi. İlçe Başkanlarının belirlenmesinin hemen ardından geçtiğimiz hafta sonu Araban, Nurdağı ve Yavuzeli İlçelerinde kongreler yapıldı.

MEVCUT İSİMLERLE YOLA DEVAM

DEVA Partisi’nde ilk kongre, Nurdağı ilçesinde yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede mevcut ilçe başkanı Hasan Bal, göreve seçildi. İkinci kongre Yavuzeli’nde gerçekleşti. Yapılan kongrede mevcut ilçe başkanı Ömer Çelik, delegelerin oylarıyla ilçe başkanlığına seçildi. Üçüncü ilçe kongresi ise Araban İlçesi’nde yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Nurdağı İlçe Başkanlığına Mehmet Aslan seçildi.

TÜM KESİMLERİ KUCAKLAYAN YÖNETİMLER OLUŞTU

DEVA Partisi İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya, kongrelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kaya, “Kongrelerimizi büyük bir coşku ile icra ettik. Partimize büyük bir ilgi var, bunu sahada da görmüş olduk. Seçimlerde Kurucu İlçe Başkanlarımız, başkanlık görevine seçildiler. İlçelerimizde, tüm kesimleri kucaklayan, farklı düşünceleri bir araya getiren yönetimler oluştu. Tüm ilçelerimizde aynı durum söz konusu” diye konuştu. 

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.