Hava Durumu

Dev denetim…

Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri 104 araç ve 650 personel ile sosyal mesafe ve maske denetimine çıktı. Yapılan çalışmalarda 4 bin 617 işletme denetlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Dev denetim…

Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri 104 araç ve 650 personel ile sosyal mesafe ve maske denetimine çıktı. Yapılan çalışmalarda 4 bin 617 işletme denetlendi.

Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gıda denetimi sürüyor. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı 650 personel, 104 araçla iş yerlerinde sosyal mesafe ve maske denetimi yaptı. Müdürlük toplam 4 bin 617 işletmede denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan işyeri işletmecilerini sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

VALİ GÜL’DEN ÇALIŞMALARA ÖVGÜ…

Vali Davut Gül, denetimlere ilişkin yaptığı açıklamada “Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürümüz Mehmet Karayılan ve çalışma arkadaşlarımızı tebrik/teşekkür ediyorum. Bugün 4 bin 150 işletme denetleyerek pandemiyle mücadeleye çok önemli katkıda bulundular” ifadelerine yer verdi.

HER ŞEY GAZİANTEP İÇİN…

Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Karayılan, “Sayın valim sizlerin liderliğinde emirleriniz doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.1 Günde rekor bir denetim. Mesai arkadaşlarımla, kurumumla, mesleğimle gurur duyuyorum. Esnafımızdan rabbim razı olsun. Rabbim işlerini bereketlendirsin. Her şey Gaziantep için” dedi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.