Hava Durumu

Danıştay üyelerinden Güneydoğu illerine ziyaret

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör beraberindeki heyet ile Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin illerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2019 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2019 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Danıştay üyelerinden Güneydoğu illerine ziyaret

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi hizmet binasında gerçekleştirilen çalışma ziyaretinde; Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve beraberindeki heyet, uygulama ve işleyişe ilişkin görüş ve önerilerini başkan ve üyelere aktararak karşılıklı fikir teatisinde bulundu. Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi’ne yapılan çalışma ziyareti sonrasında Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve beraberindeki heyet, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar ile birlikte, düzenlenen program kapsamında Şanlıurfa ve Mardin illerine çalışma ziyaretlerini sürdürerek Gaziantep’e bağlı mülhakat mahkemelerdeki başkanları dinleyip, işleyiş ve yargısal faaliyetlere yönelik görüş ve önerilerde bulundu.

 

İl ziyaretlerinde valiler ve büyükşehir belediye başkanlarına da nezaket ziyaretinde bulunuldu. Aktarılan bilgiler sonrasında düşüncelerini dile getiren Başkan Güngör, bölgenin huzur ve sükun içerisinde olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, toplumdaki huzur ve sükun ortamının hukuk sisteminde yapılan reformlarla daha da sağlamlaşacağını, adalete olan güvenin tam ve sürekli olarak tesis edileceğini ifade etti. Ayrıca etkinlik kapsamında gidilen illerimizde simge haline gelmiş sosyal, kültürel ve tarihi mekanlara geziler düzenledi.

 

Güngör çalışma ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede adalet, hakkaniyet ve bağımsız yargının önemine vurgu yaparak mahkemelerin işleyişinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.