Hava Durumu

“Daha çok saygı bekliyordum”

Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica, takımdaki geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gaziantep FK’dan daha fazla beklentisi olduğunu kaydeden Sumudica, “Gaziantep'ten bu ekip için başardıklarım için bana daha çok saygı bekliyordum. Kulüp bu açıdan beni hayal kırıklığına uğrattı” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Daha çok saygı bekliyordum”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, geleceğe ilişkin açıklamalarda bulundu. Sumudica, “Cluj'dan gelecek olan olası bir teklif cezbedebilir. Benim açımdan Gaziantep FK'dan, kulübümden daha fazlasını bekliyordum, sözleşmeyi uzatma seçeneği açısından. Ama muhtemelen benden memnun değiller. 5 aylık bir sözleşmem kaldı. Bu yüzden, mevcut koşullarda, herkesle konuşuyorum, tehlikede olan sonuçta benim geleceğim.

Gaziantep FK'nın yeni kontrat ile ilgili olarak kendisine yakınlaşmadığını ifade eden Sumudica; " CFR Cluj'a gidersem kupa bile kazanabilirim. Burada yapamam. Gaziantep bana olması gerektiği gibi saygı duymuyor. Gaziantep FK iyi bir takım, Beşiktaş'ı yendik, 6. Sıraya geldik ama bundan daha fazlası konusunda ne yapabilirim.

“KUPALAR İÇİN SAVAŞMAK İSTİYORUM”

Futbolda söyleyecek çok şeyim var. Romanya'ya geri dönüp kupalar için bir yerde savaşmak istiyorum. Ucuz bir teknik adam değilim. Türkiye'de çok iyi bir sözleşmem var. İyi bir takıma koçluk yapıyorum . Geri dönmemi sağlayacak fazladan bir şeyler olmalı. Ben pahalı bir koçum.

“KULÜP BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI”

Gaziantep FK'nın sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesinden dolayı şimdiye kadar kendisiyle diyalog kurmadığını ima eden Sumudica; "Yıllar geçse de Türkiye'de hiçbir şey başaramıyorum, burada güçlü bir kulübe, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray'a ulaşmak zor. Bu tür takımlarda değilseniz, memnuniyet duymanız zor! Gaziantep'ten bu ekip için başardıklarım için bana daha çok saygı bekliyordum. Kulüp bu açıdan beni hayal kırıklığına uğrattı." dedi.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.