Hava Durumu

“Çözüm parlamenter sistem”

Covid-19 Salgınının etkisinin arttığı Gaziantep’te, İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak olan atamaların Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmaması tartışmalara neden oldu. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay tarafından gündeme taşınan atama tartışmasına İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2020 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Çözüm parlamenter sistem”

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak olan yeni atamaların Sağlık Bakanlığı tarafından bir türlü onaylanmaması tartışmalara neden oldu. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki’nin Gaziantep’in sağlığını idare etmesi üzerine yaptığı atamaların neden onaylanmadığını Sağlık Bakanlığı’na sorduğunu açıkladı.

“HESABINI SORARIZ”

 Sağlık Bakanlığı yetkililerinden bu konuya ilişkin akıl almaz cevaplar aldığını belirten Atay, “Gaziantep’te Koronavirüs vakaları artıyor. Bunun sebebi Sağlık Bakanlığı’ndaki birtakım aymazlık içinde olan bürokratlardır. Bunun hesabını sorarız. Konuyu TBMM’ye de taşıyacağım” açıklamalarında bulunmuştu.

“ÇÖZÜM, İYİLEŞTİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM”

Milletvekili Atay tarafından gündeme taşınan atamalar konusuna ilişkin İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, açıklamalarda bulundu. Hocaoğlu, “Gaziantep’in sayın vekillerinin ve bürokratlarının Gaziantep’te Sağlık İl Müdürlüğüne yapılan atamalarının sonuçlanmamasındaki serzenişleri ülkemizdeki tıkanıklığı göstermektedir. Çözüm, İyileştirilmiş Parlamenter sistemdir. İYİ Parti Olarak biz Çözüm odaklı yönetim istiyoruz. Ülke menfaatine olan her şeyde varız” ifadelerini kullandı.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.