Hava Durumu

“Çözüm için kenetlenmeliyiz”

Vatan Partisi İl Başkanı Murat Soycan, beraberinde bulunan heyet ile gazetemize ziyarette bulundu. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, Covid-19 Salgını ve siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Soycan, çözüm için terör ile iltisakı bulunmayan tüm siyasi partilerin bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Çözüm için kenetlenmeliyiz”

Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Murat Soycan, gazetemize ziyarette bulundu. Ziyarette  Vatan Partisi İl Sekreteri Hüseyin Esendemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yakar Arslan ve Şehitkamil İlçe Başkanı Harun Karaca hazır bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Bora Zor ile görüşen Soycan, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, Covid-19 Salgını ve siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“EKONOMİK KRİZE KARŞI TEBDİR ALINMADIĞINI GÖRÜYORUZ”

Açıklamalarda bulunan Soycan, “Vatan Partisi Genel Merkezi tarafından ülkemizin içerisinde bulunduğu sorunlara ilişkin 9 maddelik bir karar alındı. Bu noktada iç cepheyi kuvvetlendirme noktasında neler yapabileceğimizi konuşma üzere kitle örgütlerini ziyaret ediyoruz. Siyasi ayrılıklar bir tarafa bırakarak, kenetlenmemiz gerekiyor. Vatan Savaşı sürdürülüyor, diğer yandan ise ekonomik kriz var. Hükümetin ekonomik krize karşı halen tedbir almadığını görüyoruz. Bekleyerek, bu krizden çıkma şansımız yoktur.”

ÜRETİM KURULTAYLARI YAPILMAYA DEVAM EDİLECEK

Ekonomik krizden çıkışın üretim devrimi ile olacağını söyleyen Soycan, “Türkiye, uygulayacağı üretim devrimi ile bu ekonomik krizden çıkabilir. 30 kadar ilimizde Üretim Kurultayları yaptık. Gaziantep’te Üretim Kurultayımızı yapmaya hazırlanırken, ne yazık ki pandemi süreci başladı. Önümüzdeki süreçte bu kurultayımızı yapacağız. Gaziantep bir ihracat şehri, bu anlamda kentte bir üretim kurultayının yapılmasını anlamlı buluyoruz.”

“GAZİANTEP’TE EKONOMİK SIKINTILAR VAR”

Gaziantep’in sorunlarını aktaran Soycan, “Gaziantep’e ilişkin açıklanan rakamlara rağmen, kentimizde işsizlik sorunu devam ediyor. Kapanan fabrikalar olduğu, insanların ekonomik sorunlar nedeniyle intihar ettiğini görüyoruz. Şehrimizde hiç bu kadar çok devren satılık ve kiralık dükkan görmemiştik. Türkiye, ayrılıkları bir tarafa koyacak, ülkemizin ve kentimizin menfaatine olacak şekilde bir araya gelmemiz gerekiyor. Bu noktada çözüm için tüm kesimler bir araya gelerek Milli Hükümet kurulmalı. Sorunlara karşı kenetlenmemiz önemli” diye konuştu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.