Hava Durumu

Covid-19 İle Mücadelede GAGİAD Desteği

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD), Gaziantep Valiliğinin başlattığı “Gönül Seferberliği” kampanyası kapsamında Kamu Hizmetleri Çalışanlarının Korona virüsünden korunması adına 120.000 adet maskeyi valiliğe bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Covid-19 İle Mücadelede GAGİAD Desteği

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD), dünya ve ülke genelinde hızla yayılan, salgın olarak kabul edilen COVİD-19 virüsüne karşı, kamu hizmetleri çalışanlarına dağıtılmak üzere hayırsever üyelerinin desteğiyle Gaziantep Valiliğine 120.000 adet maske bağışında bulundu.

Korona virüs ile mücadelede, devlete destek amaçlı olarak yardım kampanyası düzenlediklerini dile getiren GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer; “Virüsle mücadelede en önemli görev, sorumluluk ve özveri şüphesiz sağlık ve kamu hizmetleri çalışanlarımıza düşüyor. Onların bu mücadelede bizler için göstermiş olduğu çaba için ne kadar teşekkür etsek az. Maske kullanımı bu süreçte tüm sağlık ve kamu çalışanlarımız için çok önemli bir materyal. Bizde bu bilinçle sağlık ve kamu hizmetleri çalışanlarımıza Gaziantep Valiliğimiz nezdinde Gaziantep Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerimizin desteği ile 120.000 adet maske bağışında bulunuyoruz. Umuyorum ki bu salgın sürecini en az hasar ve kayıp ile atlatacağız. Millet olarak, Gaziantep halkı olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Bu bağlamda devletimizin çağrılarını dikkate almalı, mümkün olduğu süre içerisinde evde kalmalı ve temastan kaçınmalıyız. GAGİAD dün olduğu gibi bugün de, yarın da şehrimizin ve ülkemizin yanında olmaya her zaman devam edecektir. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Gönül Seferberliği kampanyasında bizleri ortak payda da buluşturduğu için Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.