Hava Durumu

CHP’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ile yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Gaziantep Kurucu il Başkanı Bekir Öztekin’i yönetimini ziyaret ederek tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2020 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2020 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yaptığı "hayırlı olsun ziyareti”nden sonra CHP Gaziantep İl Başkanlığı da Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

SEVDAMIZ GAZİANTEP 

Son derece samimi bir ortamda devam eden ve sıcak diyalogların yaşandığı ziyarette bir konuşma yapan Gelecek Partisi Gaziantep Kurucu İl Başkanı Bekir Öztekin, “Biz geçeni hafta başarılı bir şekilde ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bundan sonra üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Bizim amacımız öncelikle yaşadığımız bu coğrafyada en iyi bir şekilde hizmet vermektir. Sevdamız Gaziantep  ve bunun için elimizden gelen yapacağız. Gaziantepli  hemşerilerimizin sorunlarıyla, dertleri ile dertlenip, muhalefet anlayışını sorunların çözümüne yönelik çalışmalar ile en başta hizmet etmek olacak. Hemşerilerimiz bizleri takip etsin. Kapımız herkese açık. Zor bir süreci tamamladık. Kuramazlar, yapamazlar dendi, engellendik. Engelleri aştık, bundan sonra hemşerilerimiz için sorumluluk üstleneceğiz” dedi.

AMACIMIZ GAZİANTEP’E KATKI SAĞLAMAK

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu da,  yaptığı konuşmada, “Tabii ki hepimizin amacı yaşadığımız bölgeye hizmet vermektir. Biz her ne kadar muhalefetsek de, Gaziantep için yapıcı olarak bir araya gelmesini çok iyi biliriz. Amacımız Gaziantep’e katkı sağlamaktır. Genel Başkanınız Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi’ni kurarak çok büyük sorumluluk aldı. Son derece zor şartlarda Gelecek Partisi’ni Kurdu. Sizleri de tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.