Hava Durumu

CHP, sahaya iniyor…

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Zeki Gürsel, gazetemize açıklamalarda bulundu. CHP’de kongre sürecinin sona erdiğini söyleyen Gürsel, Mart ayı itibariyle sahaya ineceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP, sahaya iniyor…

 

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Zeki Gürsel, gazetemize açıklamalarda bulundu. CHP’de kongre sürecinin sona erdiğini söyleyen Gürsel, Mart ayı itibariyle sahaya ineceklerini söyledi.

CHP Şahinbey İlçesi’nde geçtiğimiz yıl yapılan İlçe Kongresinde Zeki Gürsel, İlçe Başkanlık görevine seçilmişti. CHP’de 15 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlayan kongre sürecinin 2 Mart tarihi itibariyle sona ereceğini belirten Gürsel, “Gaziantep’te 9 İlçe ve İl Kongremizi tamamladık. Sonuç itibariyle artık parti içi seçim bitmiştir. Ülkemizin içende bulunduğu durum ortada, CHP’li herkesin bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme zorunluluğumuz vardı. AKP’nin bu zulmüne, hayat pahalılığına, durgun ekonomiye CHP kademelerinin tamamının hazır olması gerekiyor. Olası bir erken seçimde iktidar alternatifi olmamız için halka, “CHP hazır, CHP bu ülkeyi yönetir, ekonomimiz CHP İktidarı ile düzelecek” mesajlarını iyi şekilde vermemiz gerekiyor. CHP tüm kademelerinde ekonomi başta olmak üzere, dış ve iç politikaya hakim güçlü isimler bulunuyor. Partimizde bulunan bu isimleri kamuoyuna çıkarmamız gerekiyor.”

“ALANLARA İNECEĞİZ”

CHP Şahinbey İlçe Örgütünün saha çalışmalarına başlayacağını duyuran Gürsel, “2 Mart itibariyle seçim süreci sona erecek. Bu tarihten itibaren her an seçim olabilirmiş gibi çalışacağız. Aktif, üretken çalışmalar yapacağız, politikalar üreteceğiz. 2 Mart tarihinden itibaren sokaklara, köylere gideceğiz, alanlara çıkacağız. Bunlar bizim asli görevlerimiz. CHP örgütleri beni rekor bir oyla İlçe Başkanı olarak seçti. Bizim hem partimize hem de kentimize borcumuz var. Çalışmamız, politikalar üretmemiz gerekiyor. Parti içerisindeki çekişmeleri artık bir kenara bırakmalıyız. Bu partide herkese yer var, yeter ki partimiz büyüsün. “Ben bir yerlere geleyim, parti ne olursa olsun” zihniyetini yıkmamız gerekiyor.”

VATANDAŞ, EKONOMİK SORUNLARLA BOĞUŞUYOR

Türkiye’nin en önemli gündeminin ekonomi olduğunu söyleyen Gürsel, “Asgari Ücretli bir çalışandan en yüksek düzeyde maaş alan bir kamu çalışanını dahi etkileyecek seviyede ekonomik darlık var. hayat pahalılığının arttığını görüyoruz. TÜİK verilerine yansımayan ancak vatandaşların cebine yansıyan zamlar var. Sektörlerin durumunu hepimiz görüyoruz” diye konuştu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.