Hava Durumu

Cezalarda rekora koşuyoruz!

Covid-19 Salgınının artış gösterdiği Gaziantep’te, ceza kesilen kişilerin sayısı da her geçen gün artıyor. 17-23 Ağustos tarihleri arasında yapılan denetimlerde maske ve mesafe kurallarına uymadığı tespit edilen 16 bin 257 kişi hakkında cezai işlem uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Cezalarda rekora koşuyoruz!

Koronavirüs Salgınının etkisi artarak devam ediyor. Son haftalarda vaka sayısının artması ile birlikte salgına karşı alınan tedbirlerde de artış meydana geldi. Gaziantep kent merkezinde maske ve mesafe tedbirlerine yönelik denetimlerde bulunan kolluk kuvvetleri, her gün binlerce kişi hakkında cezai işlem uyguluyor.

Mart ayında bu yana uygulanan cezalarda Gaziantep liderliği kimseye kaptırmazken, 17-23 Ağustos tarihleri arasında yapılan denetimlerde on binlerce kişiye daha ceza kesildi.

16 bin 257 kişiye ceza…

Salgının yanı sıra kentte sosyal mesafe ve maske tedbirlerine  uymayan kişilere kesilen cezalarda artış göstermeye devam ediyor. 17-23 Ağustos tarihleri arasında kent genelinde yapılan denetimlerde 16 bin 257 kişiye ceza kesildi. Kentte kesilen cezalar, tedbirlere yeterince uyulmadığını gözler önüne serdi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.