Hava Durumu

Bilfen Giriş Sınavı için Geri Sayım Başladı

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bilfen Giriş Sınavı için Geri Sayım Başladı

2020 - 2021 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrenciler için geri sayım başladı.  1. sınıflara başvuru sırasıyla, 2 ve 3. sınıflara mülakatla öğrenci kabul eden Bilfen; 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara ise 22 Şubat Cumartesi günü yapılacak “Bilfen Giriş Sınavı” ile öğrenci alacak.

Akademik başarısını kendine özgü uyguladığı eğitim – öğretim programları ile harmanlayan Bilfen Okulları, 32 yıllık eğitim tecrübesini şimdi de yeni öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Tüm kampüslerinde 22 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak Bilfen Giriş Sınavı için son başvuru tarihi de 21 Şubat Cuma olarak açıklandı. Başvurular, 2 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile öğrencinin eğitim görmek istediği okula velisi tarafından yapılabilecek.

Bu yıl İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir, Bursa ve Gaziantep kampüslerinde toplam 20 bin 500 öğrenciye eğitim hizmeti veren Bilfen Okulları, 2020 - 2021 öğretim yılında açılacak İstanbul Maslak İlkokul ve Ortaokulu ve yine önümüzdeki sene taşınacağı Kayseri Talas’taki yeni okul kampüsüyle büyümeye devam edecek.

 

Bilfen giriş sınavı hakkında detaylı bilgi almak için http://www.bilfen.com adresi ziyaret edilebilir ya da  https://farkyarat.bilfen.com/bgs  linkinden sınav başvurusu yapılabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.