Hava Durumu

“Bana bir şey olmaz demeyin!”

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İlin valiliklerine gönderilen ek genelge kapsamında yedi gün boyunca yedi ayrı konuda denetim yapılacağı duyurulmuştu. Duyurunun ardından Gaziantep’te Vali Davut Gül ve protokol üyeleri sahaya inerek denetimlerde bulundu. Denetim çalışmalarını değerlendiren Vali Gül, “'Bana bir şey olmaz' dediğiniz her an virüs size bir adım daha yaklaşacak!” uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2020 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2020 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Bana bir şey olmaz demeyin!”

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İlin valiliğine gönderilen ek genelgeyle yedi gün boyunca her gün ayrı konuda olmak üzere, ülke genelinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında genel denetim yapılacağı duyurulmuştu.

VALİ GÜL SAHAYA İNDİ

Genelgenin ardından Gaziantep Valisi Davut Gül ve protokol üyeleri, sahaya inerek kent genelinde denetim çalışmalarına katıldı. Geçtiğimiz hafta sonu çarşı ve Pazar esnafına yönelik denetimlerde bulunan Vali Gül, vatandaşlara ve esnafa yönelik uyarılarda bulundu.

“TEDBİRLERE UYULMALI”

Gaziantep Valisi Davut Gül, kent genelinde yürütülen “Maske, Mesafe ve Temizlik” denetim ve rehberlik çalışmalarına katıldı. Sahada denetimlerde bulunan Vali Gül, Pazar esnafına ve vatandaşlara yönelik uyarılarda bulundu. Maske, Mesafe ve Temizlik kuralları başta olmak üzere Koronavirüs Salgınına karşı alınan tedbirlere uyulması gerektiğini söyleyen Vali Gül, denetim çalışmalarında gittikleri her noktanın kalabalık olduğunu belirtti.

“ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN!”

Denetim çalışmalarının ardından açıklamalarda bulunan Vali Gül, “Bugün çarşı pazar gezdik; her yer çok kalabalık. Kalabalık saatlerde zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın. Alışverişinizi müşteri yoğunluğunun az olduğu saatlerde yapın.”

“MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK KURALLARINA UYULMALI”

Esnafa yönelik uyarılarda da bulunan Vali Gül, “Maskesiz müşteriyi dükkanınıza almayın! Maske-Mesafe-Temizlik kurallarına uymayan işletmeleri tercih etmeyin” ifadelerini kullandı.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.