Hava Durumu

Bakbak’tan Öğretmenine Sürpriz Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi Dr. Derya Bakbak, Matematik Öğretmeni Ömer Özay’a Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2019 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2019 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bakbak’tan  Öğretmenine Sürpriz Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi Dr. Derya Bakbak, Matematik Öğretmeni Ömer Özay’a Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.

Emekli Öğretmen Ömer Özay’ı Gaziantep’teki evinde ziyaret eden Bakbak, Özay’ın Öğretmenler Günü’nü kutladı, emekleri için teşekkür etti. Ziyaretten memnuniyet duyan Özay, öğrencisi ile geçmişi yad etti.

Bakbak, Özay’ın ilk matematik öğretmeni olduğunu söyledi ve şöyle konuştu:

“Matematik birçok çocuğun öğrencilik hayatında korkulu rüyası haline gelir. Ancak Ömer Öğretmenimizin bize katkılarıyla matematik benim için en sevilen ders olmuştu. O yıllarda matematik konusunda oluşan sağlam altyapı benim mesleki tercihime büyük oranda yön verdi.

Analitik düşünme, denklem çözme, tasarım yapma becerilerimin matematik ile geliştiğini düşünüyorum. Ömer Öğretmenim de matematik ile aramdaki bağın güçlenmesinde büyük rol oynadı.  

Biz de ondan aldığımız ilhamla bugün başta kızlar olmak üzere gençlerimizi bilime, teknolojiye, matematiğe ve mühendisliğe yönlendirmek için gayret ediyoruz. Çocuklarımızın bu alanlarda daha donanımlı yetişmesini arzuluyor ve bu alanda çalışma yürütüyoruz.

Kendi eğitimimde sağladığı katkı başta olmak üzere verdiği tüm hizmetler için Ömer Öğretmenime teşekkür ediyorum.

Bugün Ömer Özay Hocamızla bir araya geldim ama üzerimizde emeği olan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyor, minnetle anıyorum.

Bakbak, Ömer Özay’ı ziyaretinin ardından Gaziantep Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora hocalığını yapan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Özakça’yı ziyaret ederek, Özakça’nın da Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Bakbak, AK Parti yönetiminde görev alan emekli öğretmenler Süreyya Özbakkal ile Nebihe Leventler’i de ayrı ayrı ziyaret etti.

Bakbak, Özbakkal ve Leventler’in öğretici ruh ile partide her daim yol gösterici, vatan ve millet sevgisi ile hizmet aşkını aşılayan bir yol çizdiklerini ifade etti ve emekli öğretmenlere teşekkürlerini sunarak sözlerini şöyle noktaladı:

“Gelecek nesillerimizi yetiştiren yurdumuzun her bir köşesinde fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum... Emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler, şehit öğretmenlerimiz ve akademik hocalarım başta olmak üzere ebediyete göç eden bütün öğretmenlerimize de rahmet diliyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.