Hava Durumu

“Ayrıştırıcı olmayacağım”

İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkan adayı Meral Yıldız, 2 Şubat’ta yapılacak kongre öncesi ve sonrası asla kavgacı, insanların artık bıktığı ayrıştırıcı bir dil kullanmayacağını ve yönetime geldikleri takdirde de bu yönde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2020 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Ayrıştırıcı olmayacağım”

İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkan adayı Meral Yıldız, 2 Şubat’ta yapılacak kongre öncesi ve sonrası asla kavgacı, insanların artık bıktığı ayrıştırıcı bir dil kullanmayacağını ve yönetime geldikleri takdirde de bu yönde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Meral Yıldız, Milletin eskiden beridir süregelen siyasi dilden ve seçimden seçime kapısını çalan siyasetinden rahatsızlık duyduğunu, yeni nesil bir siyasi yaşam modeli için aday olduğunu ifade ederek,” İYİ Parti’nin kapısından içeriye girdiğim günden bugüne yaklaşık 2,5 yıl geçti. Belki siyasette çok yeniyim ama hergün yeni tecrübeler ediniyorum.  Yaklaşık 1 yıl boyunca yürüttüğüm İl sekreterliği süreci benim için hızlandırılmış kurs gibi oldu. Sonrasında kendimizi dışarıdan görme şansı bulduğumda milletimizin siyasetten ve siyasetçilerden beklentileriyle,  siyasetin sundukları arasındaki farklılıkları görme şansını edindim. Milletimiz eskiden beridir süregelen siyasi dil den ve seçimden seçime kapısını çalan siyasetinden rahatsızlık duyuyor. Yeni nesil siyasi yaşam modeli oluşturmamız lazım. Sorunlarını gündelik yaşayan insanımızı 4, - 5 yılda bir derdin nedir demek tatmin etmiyor. Eskisinden daha bilinçli bir seçmen ve okuma seviyesi daha da yükselmiş bir milletiz. Kendimizi revize etmemiz, sorunların çözümüne yönelik yeni fikirler geliştirmemiz gerekiyor” dedi.

Ülkenin eğitim seviyesi yükseldikçe, seçmenlerinde sorgulama, karşılarına gelen adayların geleceğe yönelik projelerini daha iyi anlama noktasına geldiklerini dile getiren Meral Yıldız,” Delegelerimizle yaptığımız görüşmelerde  ilk sorulan sorular arasında eğitim seviyem ile ilgili bilgi almak istemeleri umutlarımızı artırıyor. Gaziantep için o kadar çok yapmamız gereken şey varki tek tek anlatmaya sayfalar yetmez. İYİ parti olarak yarın seçim  yapılacakmış gibi çalışmamız gerekiyor. Bu sadece bugün değil her günümüzün ajandasında bulunmalı. Yaşantısı değişmeyen, mahallesi değişmeyen, arabasının modelini yükseltmeyen, daireden villaya taşınmayan, zenginleşmeyen, uzaklaşmayan, farklılaşmayan bir siyaset için mücadele etmeye devam edeceğim.  İYİ Parti Gaziantep Şehitkamil adaylığımla birlikte olumlu dönüşler alıyorum. Umarım öncelikle şehrimiz ve Şehitkamil ilçemiz için olağan kongremiz hayırlı olur. Aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yıldız, yönetim kurulu içinde çalışmalarının sürdüğünü, ince eleyip sık dokuduklarını, İYİ Parti’yi en yüksek noktaya taşımak, Gaziantep ve Şehitkamil’in sorunlarını bilen, bunun için de projeler üretebilen bir yönetim oluşturacaklarını sözlerine ekleyerek,” Herşeyden önce birlikte yürüyeceğimiz arkadaşlarımız liyakat sahibi olacaklar. Bilgili, bilinçli, şehrimiz için, partimiz için projeler üretebilen ve bunların uygulamaya sokabilen arkadaşlarımız yönetim kurulumuzda görev alacak. Genel Başkanımız bir kadın ve yaptığı siyasetle ülke gündemi belirliyor. Bizde kadınlarımızın söz sahibi olabileceği bir yönetim kurulu oluşturacağız. Bu yönde görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.