Hava Durumu

Atama süreci daha da uzayabilir

2 ayı aşkın bir süredir yönetim koltuklarının boş kaldığı CHP Gaziantep örgütünde, bekleyiş biraz daha sürecek gibi görünüyor. Atama konusunda ince eleyip sık dokuyan CHP Genel Merkezi’nin, ideal aday için acele etmeyeceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Atama süreci daha da uzayabilir

Salı günü görevden alınan yönetimlerin itirazını reddeden CHP Genel Merkezi, yeni yönetimlerin atamalarına yöneldi. Öncelikle il yönetimini belirlemek için çalışan CHP’de, isim belirleme konusunda hummalı bir çalışma var. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ideal adayın bulunması için titiz bir çalışma yapılmasını istediği ve görevli başkan yardımcılarına süre sıkıntılarının olmadığını ilettiği öğrenildi.

GÖREVE İADE SÖZ KONUSU DEĞİL

Önceki gün bazı sosyal medya hesaplarında bazı ilçe yöneticilerinin görevlerine iade edildiği yönünde haberler çıksa da, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı. CHP Genel Merkezi’nin il yönetiminin belirlenmesinin ardından, ilçelerle ilgili çalışma yapacağı belirtildi.

SÜRPRİZ İSİMLER GÜNDEMDE

İl yönetimi için kamuoyuna yansıyan ve yansımayan isimlerin olduğu öğrenilirken, özellikle genç ve dinamik isimler üzerinde durulduğu öğrenildi. CHP Genel Merkezin, henüz isimlerle görüşmelere başlamadığı, Gaziantep milletvekillerinin ise sürecin kısalması adına temasları sürdürdüğü öğrenildi.

(F.ÇENGEL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.