Hava Durumu

Altınoğlu, minik kalplere dokunuyor…

Altınoğlu Group ilklere imza atmaya devam ediyor. Belirli aralıklarla sosyal sorumluluk projeleri düzenleyen Altınoğlu Group, bu kez düzenledikleri 'En Güzel Kim Boyar?' yarışması ile en güzel boyama yapan 6 çocuğa tablet hediye edecek. Altınoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, dün olduğu gibi bugünde Gaziantep halkının zor günlerinde yanında olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Altınoğlu, minik kalplere dokunuyor…

 Altınoğlu Group ilklere imza atmaya devam ediyor. Belirli aralıklarla sosyal sorumluluk projeleri düzenleyen Altınoğlu Group, bu kez düzenledikleri,  'En Güzel Kim Boyar?' yarışması ile en güzel boyama yapan 6 çocuğa tablet hediye edecek. Altınoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, dün olduğu gibi bugünde Gaziantep halkının zor günlerinde yanında olacaklarını söyledi. 

OKULLARA ÜCRETSİZ BOYAMA KİTABI VE BOYA SETİ DESTEĞİ

Konu hakkında gazetemize bilgi veren Altınoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, “Koronavirüs son günlerde hayatımıza giren en tehlikeli sağlık problemimiz. Bundan dolayı okullarda anasınıfı, 1. ve 2. sınıflarda eğitim gören çocuklarımız eğitimlerini evde bilgisayarda internet üzerinden yapıyorlar. Bizde Altınoğlu Grup olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesi ile okulların da yeni yeni açılmasıyla birlikte böyle bir proje yapmaya karar verdik. Çocuk boyama kitaplarımızı Gaziantep genelinde 150’ye yakın okulda 3 bin civarında öğrenciye ulaştırdık.

“PROJEYE DESTEK VERİLİYOR”

Bu kampanyaya okullardaki öğretmenlerimiz çok yürekten ve gönülden destek veriyorlar. Öğretmenlerimizin bu düşünceleri bizleri biraz heyecanlandırıyor. Çocuklarımız 23 Kasım tarihine kadar bizlere resimlerini ulaştırabilirler.’’ dedi

“6 ÇOCUĞA TABLET HEDİYESİ VERİLECEK”

Özaltın ‘’Çocuklarımız kitapları boyadıktan sonra instagram hesabımız olan altinoglu_birdunyaavm sayfamızdan bizlere ulaştırıyorlar. Bizde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde resmi en güzel boyayan 6 çocuğumuza tablet hediye edeceğiz’’ diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.