Hava Durumu

"Alışverişimizi esnaftan yapalım"

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen küçük ve orta ölçekli esnafa destek olmak amacıyla ‘Alışverişimizi Esnaftan Yapalım’ projesini başlattıklarını söyledi. Başkan Teke, proje ile AK Parti Şahinbey Teşkilatı üyelerinin her gün 10 ayrı bölgede 100 esnaftan alışveriş yapılarak küçük esnafa destek olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
"Alışverişimizi esnaftan yapalım"

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı, anlamlı bir projeye imza attı. ‘Alışverişimizi Esnaftan Yapalım’ projesi kapsamında esnafa destek vermek amacıyla AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı üyeleri, her gün 10 ayrı bölgede 100 esnaftan alışveriş yapacak.

KÜÇÜK ESNAFA DESTEK

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, pandemiden olumsuz etkilenen esnafa destek olmak bu projeye başlattıklarını söyledi. Teke,  “Pandemiden kaynaklı olarak, dünyada olduğu gibi ülkemizde de küçük ve orta ölçekli esnafımızda sıkıntılar var. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda, AVM’lerden, büyük marketlerden alışveriş yapmak yerine evlerimizin ihtiyaçlarını küçük esnaflarımızdan karşılama yönünde karar aldık. Bu anlamda esnafımıza destek olmak amacıyla "Alışverişimizi Esnaftan Yapalım" kampanyasını başlattık.”

“HER GÜN 100 ESNAF ZİYARET EDİLECEK”

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Teke, “Kampanya kapsamında her gün Şahinbey İlçemizde bulunan  100 esnafımızı ziyaret ederek, katkı sağlayacağız. Bu alışverişler sırasında küçük esnafımız için hazırlamış olduğumuz maskeleri esnafımıza vererek, pandemiye karşı alınan tedbirleri anlatıyoruz. Kampanyamız devamlı olacak, arkadaşlarımız her gün 10 ayrı bölgede 100 esnafımızı ziyaret ederek, buralardan alışveriş yapacak, maske hediye edecek ve salgına karşı alınan önlemleri anlatacaklar.

“7 GÜN 24 SAAT VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

AK Parti’nin yalnızca seçim döneminde değil, her zaman vatandaşın yanında olduğunu kaydeden Teke, “Parti olarak, vatandaşımızın her zaman yanındayız. Hele ki bu zor dönemde vatandaşlarımızın daha çok yanında olmak, dertlerini dinleyip çözüm üretmek durumundayız. Biz yalnızca seçim dönemlerinde dolaşan bir parti değiliz, 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.”

“PROJELER DEVAM EDECEK”

Yeni bir kampanya daha başlattıklarını kaydeden Teke, “Yeni kampanyamız ile her gün 10 ayrı bölgede 10 ailemizi ziyaret edeceğiz. Yapılan ziyaretlerde hem Koronavirüs’e karşı alınan tedbirleri anlatacağız hem de hazırlamış olduğumuz maske ve kahveden oluşan hediyelerimizi takdim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.