Hava Durumu

Adamspor galibiyetle başladı

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig’de ikinci yarı maçları başladı. Kendi evinde Kilis Belediyespor’u konuk eden Adamspor voleybol takımını rakibini 3-1 mağlup tti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Adamspor galibiyetle başladı

 

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig’de ikinci yarı maçları başladı. Kendi evinde Kilis Belediyespor’u konuk eden Adamspor voleybol takımını rakibini 3-1 mağlup tti.

Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Kulüp başkanı Hatice Bilginsoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, voleybol il temsilcisi Behzat Şençay, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. 

Sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan Adamspor voleybol takımı, play-off hedefine devam ediyor. Sezonun ikinci yarısnın ilk maçında Kilis Belediyespor’u konuk eden bordo beyazlılar, rakibini 3-1’lik skorla geçti. İlk sette çok iyi bir oyun çıkaran filenin sultanları seti 25-18 aldı. İkinci sette başa baş bir oyun sergilenirken, Adamspor 25-20 bu seti de alarak durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette oyundan biraz düşen bordo beyazlılar 25-19 seti verdi. Dördüncü sette ise oyuna yeniden ağırlığını koyan Adamspor 25-15 kazanarak maçı aldı.

KAYSERİ’DE FİNAL GİBİ BİR MAÇ

Zirveyi çok yakından ilgilendiren maçta, Adamspor deplasmanda Kayseri temsilcisi OSB Teknik Koleji Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek. OSB Spor Salonu’nda Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma 13.00’de başlayacak.

SEZONUN EN ZOR MAÇI

Adamspor Voleybol Takımı antrenörü Suphi Şahin, Kayseri temsilcisiyle sezonun en zor maçını oynayacaklarını söyledi. Kazanmaları halinde ligin kendileri için yeniden başlayacağını söleyen Şahin, “Final gibi bir maç bizi bekliyor. Hafta içi çok yoğun bir çalışmadan geçeceğiz. İnşallah cumartesi günü güzel bir sonuçla dönerek hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.   

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.