Hava Durumu

Ada Koleji’nde Cumhuriyet coşkusu

Gaziantep en güçlü eğitim kurumlarından olan Özel Ada Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ada Koleji’nde Cumhuriyet coşkusu

Gaziantep en güçlü eğitim kurumlarından olan Özel Ada Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Gaziantep Ada Koleji anasınıfı, ilkokul, ortaokul Anadolu ve Fen lisesi öğrencileri, Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Cumhuriyetimizin 96.yıldönümü kutlama programında bir araya geldiler. Özel Ada Koleji öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan dans, halk oyunları, drama gibi gösterilerin yanı sıra izleyenlere müzik şöleni yaşatıldı.

“BİLİNÇLİ BİREYLER YETİŞTİRMEYİ ÖNEMSİYORUZ”

Programa ilişkin açıklamalarda bulunan Özel Ada Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Gafari Bayrın, “Bugün Türk Milletinin tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilanının 96. yıldönümünü kutlamanın heyecanını, gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Programda öğrenciler ve öğretmenlerin hazırladığı dans, halk oyunları, drama, koro ve oratoryo ile Cumhuriyet ruhuna yaraşır görsel bir şölen yaşandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Gelecek nesillerin milli bilinç ile yetişmesini ve bilinçli bireyler olmalarını önemsiyoruz. Ülkemiz için büyük anlamlar taşıyan bu bayramın en güzel şekilde kutlanması, yaşatılması bizler için önemli” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.