Hava Durumu

Revizyona gidilecek mi?

AK Parti’de kritik kamp

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2019 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2019 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Revizyona gidilecek mi?

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Ak Parti Teşkilatları 26-28 Nisan tarihileri arasında Kızılcahamam’da kampa girecek. Yerel Seçim sonuçlarının değerlendirileceği kampta, aralarında Gaziantep’in de yer aldığı illerde 31 Mart Seçimlerinde yaşanan başarısızlık ve oy oranlarındaki düşüşlerin konuşulacağı ileri sürülürken, seçim sonuçlarında başarısız olan İl ve İlçe teşkilatlarında revizyona gidilebileceği iddia edildi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde yaşanan oy kaybı Ak Parti’de tartışmalara neden oldu. İstanbul başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanlıklarının kaybedildiği Ak Parti’de 31 Yerel Seçim sonuçları, 26-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Kızılcahamam Kampı’nda değerlendirilecek. 81 ilden Ak Parti il, ilçe teşkilatlarının yanı sıra Belediye Başkanları ve vekillerin katılacağı kampta, 31 Mart Seçimlerinde yaşanan oy kaybı, teşkilatlar arası çekişmeler ve başarısızlığın nedenleri konuşulacak.

GAZİANTEP GÜNDEME ALINACAK

Kulislerden edinilen bilgilere göre, Kızılcahamam Kampı’nda Gaziantep’te 31 Mart Seçimleri öncesi yaşanan teşkilatlar arası kriz gündeme alınacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu arasında yaşandığı iddia edilen krizin yanı sıra Şahinbey İlçe Teşkilatı ile İl Teşkilatı arasında yaşanan tartışmalar masaya yatırılacak.

TEŞKİLATLARIN REVİZYONU GÜNDEMDE

Kızılcahamam Kampı’na ilişkin gündeme gelen bir başka konu ise oy kaybının yaşandığı illerde, teşkilatlarda revizyona gidileceği konusu oldu. Edinilen bilgilere göre seçimde oy kaybının yaşandığı ile ve ilçelerde revizyona gidileceği iddia edildi. Karkamış ve Araban Belediyelerinin kaybedildiği, tartışmalı seçim sürecinin yaşandığı Gaziantep’te de il ve ilçe teşkilatlarında revizyon yapılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.