Hava Durumu

O iş yeri mühürlendi…

Küsget’te kaçak olarak çalışan ve çevre esnafının da sağlığını etkileyen kot taşlama atölyesi, haberimizin ardından mühürlendi. Atölyenin kapatılmasının ardından çevre esnafı rahat bir nefes aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 20:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
O iş yeri mühürlendi…

Küsget’te kaçak olarak çalışan ve çevre esnafının da sağlığını etkileyen kot taşlama atölyesi, haberimizin ardından mühürlendi. Atölyenin kapatılmasının ardından çevre esnafı rahat bir nefes aldı.

KÜSGET Sanayi Sitesi, C Blok, 60024 nolu cadde üzerinde bulunan Suriyeli Mültecilere ait ve ruhsatsız olduğu ileri sürülen kot taşlama ve boyama atölyesinden yayılan duman nedeniyle esnafın yaşadığı sıkıntıları “Neden görmezden geliniyor?” başlıklı haberimiz ile gündeme taşımıştık. Haberin ardından harekete geçen Şehitkamil Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından o iş yeri mühürlendi. İş yerinin mühürlenmesi ile bölgede iş yapan esnaflar rahat bir nefes aldı.

KÜSGET Sanayi Sitesi, C Blok, 60024 nolu cadde üzerinde bulunan Suriyeli Mültecilere ait ve ruhsatsız olduğu ileri sürülen kot taşlama ve boyama atölyesinden yayılan duman nedeniyle bölge esnafı büyük sıkıntı yaşıyordu. Atölyeden sızan duman nedeniyle bölgede bulunan esnaflar nefes almakta güçlük yaşarken, atölye nedeniyle kanalizasyon sistemi patlamış ve iş yerlerini su basmıştı.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTI

Yaşanan olaylar karşısında çaresiz kalan esnaflar, KÜSGET Sanayi Sitesi başta olmak üzere yetkili kurumlara şikayetlerini bildirmişlerdi. Şikayetleri sonucunda söz konusu işletme ile ilgili işlem yapılmaması üzerine esnaflar, KÜSGET Sanayi Sitesi Yönetimine sunulmak üzere bir imza kampanyası başlatmıştı. Şikayetlerin sonuçsuz kalmasına isyan eden esnaflar, yapılan şikayetlerin sonuçsuz kalması nedeniyle gazetemize ulaşmış, çözüm için seslerini duyurmaya çalışmışlardı.

ESNAF RAHAT BİR NEFES ALDI

KÜSGET C Blokta bulunan esnafların şikayetlerini “Neden görmezden geliniyor?” başlıklı haberimizde duyurmuştuk. Haberin ardından harekete geçen Şehitkamil Belediyesi, söz konusu ruhsatsız işletmenin kapatılması konusunda encümen kararı aldı. Geçtiğimiz gün bölgeye giden Şehitkamil Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından Suriyeli Mültecilere ait ruhsatı bulunmayan Kot Taşlama ve Boyama Atölyesi, mühürlendi. İşletmenin mühürlenmesinin ardından bölge esnafı rahat bir nefes aldılar.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.