Hava Durumu

Erdem Koleji’nde Bilim Şenliği

Erdem Kolejinde bu sene 3.’sü düzenlenen ve geleneksel hâle gelen Bilim Şenliği’nin konuğu, Gaziantep Valisi Davut Gül oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2019 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Erdem Koleji’nde Bilim Şenliği

Gül’ün açılış kurdelesini kesmesiyle başlayan şenlikte sergilenen çalışmalar, birbirinden renkli görüntüler ortaya çıkardı. Öğrencilerin hazırladıkları farklı dallardaki projeler Vali Gül’ün, öğrencilerin ve konukların büyük beğenisi topladı.

Stantları teker teker gezerek öğrencilerden bilgiler alan ve onlarla birlikte stantta yapılan uygulamalara ortak olan Vali Gül, çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti ve beğenilerini dile getirdi. Öğrencilerle ve şenlikteki konuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Gül, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Şenlikte bulunan robotlar, enerji dönüşümü, atom modelleri, ames odası, tarihi yapılar, model uçak, matematik uygulamaları, Türk Dili ve Edebiyatı’na yönelik unsurlar, coğrafi koşullar ve zekâ oyunları stantlarına yoğun ilgi gösterildi. Öğrenciler kendi hazırladıkları projeleri ve sunumları şenlik süresi boyunca konuklara tanıttı.

Şenliğin geleneksel bir hâl almasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, “Bilim Şenliğimizde bizleri yalnız bırakmayan ve şenliğimize konuk olan Valimiz Sayın Davut Gül’e, katılım sağlayan kardeş okullarımıza, öğrencilerimize, konuklarımıza ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.