Hava Durumu

6 bin kişi ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi çocuk kütüphaneleri ve müzeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda etkinliklere doydu. Yurt içinden gelen 6 bin 100 ziyaretçi, adeta müzelere akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
6 bin kişi ziyaret etti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk kütüphanelerinde her hafta sonu gerçekleşen “Aile Hikâye Zamanı” etkinliğinde bayrama özel “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” teması işlendi. El işi atölyesinde çocuklar ve ailelerin katılımıyla “Türk Bayrağı” temalı bir etkinlik düzenlendi. Hazırlanan kukla gösterilerinde, Cumhuriyet değerleri ve bayramla ilgili bilgi verildi. Çocuklarla birlikte “Atatürk Çocukları Marşı” söylendi, Cumhuriyetin işlendiği müziklerle ziyaretçilere keyifli anlar yaşatıldı.

 

Cumhuriyet’in 96’ncı yılında her yıl olduğu gibi bu yılda tatilde en uğrak yerler, Büyükşehir’e bağlı kütüphaneler oldu. Büyük bir heyecanın yaşandığı müzelerde, bayram coşkuyla kutlandı. Bayraklarla süslenen Atatürk Anı Müzesi’nde bando ekibinin renk kattığı kutlamalara ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Gün boyunca müzeler, 6 bin 100 ziyaretçiyi ağırladı. Günün anlam ve önemi münasebetiyle gelen ziyaretçilere Türk bayrağı dağıtıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.