Hava Durumu

5 çocuklu annenin yaşam mücadelesi

Gaziantep'te yaklaşık bir ay önce eşini kaybeden ve yaşları 1 ile 11 arasında değişen 5 çocuğuyla zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kadın, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2019 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2019 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
5 çocuklu annenin yaşam mücadelesi

Merkez Şahinbey ilçesi Onur Mahallesi'nde bir binanın bodrum katındaki iki odalı bir evde yaşayan 5 çocuklu Songül Can (29), komşularının yardımıyla ayakta durmaya çalışıyor.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, obezite hastası olan eşinin tedavi gördüğü için 2 yıldır çalışamadığını, yaklaşık bir ay önce de yaşamını yitirdiğini söyledi.

Evliliğinin yoksulluk içinde geçtiğini, şimdi de beş çocuğuyla yalnız kaldığını dile getiren Can, "Bu ev kaynanamın. 5 çocuğumla bir şekilde geçiniyorduk. Şu an bakanımız yok, eşim vefat edince daha kötü duruma düştük. Çalışmak istesem de çalışamam, çocuklarıma bakacak kimse yok. Annem ve kaynanam var ama onlar da yaşlılar. Yardım edecek kimsem de yok. Gelirimiz olmadığı için çocuklarımın istediklerini alamıyorum. Devletimizden ve hayırseverlerden yardım istiyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.