Hava Durumu

40 metrelik yolda sona gelindi

Şahinbey Belediye Meclisi Ağustos ayı 1.Birleşim Toplantısı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında gündemde yer alan 4 madde görüşüldü. Meclis toplantısında konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İnönü Caddesi’ne alternatif olarak açılan 40 metrelik yol çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2019 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2019 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
40 metrelik yolda sona gelindi

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce Şahinbey Belediyesinin aylık faaliyetlerine ilişkin Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sunumda bulundu. İnönü Caddesi’ne alternatif olması amacıyla açılan Eski Garajlar Bölgesi’nden başlayarak Şehreküstü Bölgesi’ne kadar uzanan 40 metrelik yolun durumuna değinen Tahmazoğlu, yol çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi.

RÜŞTÜ UZEL LİSESİ’NE AİT LOJMAN ALANI YIKILACAK

40 metrelik yolu Özdemirbey Caddesi’ne kesişim noktasında Rüştü Uzel Meslek Lisesi’ne ait eski atölye ve lojmanın bulunduğunu belirten Tahmazoğlu, “Eski atölye ve lojman ile ilgili olarak okul yönetimi ile görüşmelerimiz tamamlandı. Okul alanına karşılık olarak lise için alan vereceğiz. Konuyu Bakanlığa gönderdik, olumlu sonuç aldık. Karar ile birlikte lise içerisinde bulunan eski atölye ve lojmanın yıkımı yapılarak, keskin viraj ortadan kaldırılacak” diye konuştu.

İSTİKLAL MAHALLESİ’NDE METRUK EV SORUNU

CHP’li meclis üyeleri, İstiklal Mahallesi’nde bulunan metruk ev sorununu gündeme taşıdı. Meclis üyeleri, “İstiklal Mahallesi’nde doğal gaz patlaması sonrasında bölgede bulunan evlere giriş yasağı getirilmişti. Karar sonrasında evler boşaltıldı ancak başıboş kalan evler uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu. Bu metruk evlerin yıkılması gerekiyor” şeklinde konuştular.

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, gerekli şikayetlerin Gaziantep Valiliğine yapılması gerektiğini, sonrasında yıkımın yapılabileceğini söyledi.

Şahinbey Belediye Meclisi Ağustos ayı 2. oturum toplantısına, 06 Ağustos 2019 Salı günü saat 16.00'da  yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.