Hava Durumu

40 metrelik yol trafiğe açılıyor...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 40 metre genişliğindeki İnönü Caddesine alternatif olarak yapılan yoldaki çalışmaları inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2020 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
40 metrelik yol trafiğe açılıyor...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep trafiğini rahatlatacak olan ve İnönü caddesine alternatif olarak yapılan 40 metre genişliğindeki yol çalışmasını inceleyerek bilgi aldı. Eski garajlardaki esnaf için Şahinbey Oto Sanayi Sitesi’ni yaparak yaşanılabilir, geniş ve ferah iş yerleri sunan Başkan Mehmet Tahmazoğlu eski, köhne iş yerlerini yıkarak, İnönü Caddesine alternatif olarak yapılan yol çalışmalarının son aşamasına geldiği müjdesini verdi.

TRAFİĞE AÇILIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İnönü caddesine alternatif yol çalışmasının son aşamasına gelindiğini ve bu hafta trafiğe açılacağını belirterek; “Uzun yıllardan buyana büyük emek verdiğimiz, önce planlamasının daha sonra kamulaştırması, yıkımları, kotlama ve yol açma çalışmalarının yapıldığı yolumuzun çalışmaları tamamlandı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. Ancak Şahinbey Belediyesi olarak ekiplerimiz vatandaşa hizmet için sahada. Boğaziçi Bulvarı dediğimiz Hoşgör Meydanından, eski garajlar olarak tabir ettiğimiz bölgede asfalt altına serim çalışması devam ediyor. Bugün (dün) bu çalışma tamamlanmış olacak. Yarın (bugün) sabahtan itibaren de asfalt dökümüne başlanacak. İnşallah Salı günü yolumuzu tek yönlü olarak trafiğe açacağız. Daha sonraki gün ise yolun diğer kısmının çalışması yapılıp daha sonra asfaltı dökülecek. Dolayısıyla Hoşgör Meydanından, Türkmenler Caddesine kadar olan bölümü çarşamba günü çift yönlü olarak trafiğe açmış olacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.